Komentara: 1
Pregleda: 3834

10 godina "Mini Jugoslavije"

02.05.2012. u 17:53h
Izvor: RTV Yueco
Mini Jugoslavija, na imanju Blaška Gabrića, osnivača ove mini države u Subotici, okupila je i ove godine jugonostalgičare iz Subotice i raznih krajeva bivše Jugoslavije.
10 godina "Mini Jugoslavije"

Ove godine proslavljen je jubilej od 10 godina postojanja uz bogat kulturno-umetnički program „Od Vardara pa do Triglava“ i takmičenja u mini fudbalu, šahu, karateu, biciklizmu i drugim sportovima.

Učesnici takmičenja i posetioci su organizovano dolazili iz svih krajeva Srbije i okolnih država. U sportskim takmičenjima je učestvovalo oko 200 ljudi, a više hiljada posetilaca su zabaljala 4 kulturno-umetnička društva . Na ulazu u mini Jugoslaviju je svaki posetilac dobijao državljanstvo, a mnogi okupljeni su bili okićeni zastavama bivše države. Zajednički cilj svih okupljenih je prisećanje na stara vremena kada je Jugoslavija postojala.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3834
Povezane teme

mini jugoslavija

Blaško Gabrić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.