Komentara: 1
Pregleda: 2823

Pretprijavom ostvarite popust na školarinu na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

12.05.2020. u 14:29h
Sponzorisani sadržaj
Budućim brucošima koji žele da upišu Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Subotici, ova visokoškolska jedinica je omogućila da popunjavanjem obrasca za pretprijavu obezbede sebi sigurno mesto na odabranom studijskom programu, ostvare popust od 20 odsto i plate školarinu na 12 mesečnih rata. Pretprijava kandidata traje do 31. maja.
Pretprijavom ostvarite popust na školarinu na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Subotici u školskoj 2020/2021. godini upisuje 100 studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija na akreditovani studijski program Opšte pravo, a kako objašnjava menadžer Srđan Cvijanović, brojne su pogodnosti studiranja na ovoj visokoškolskoj jedinici.

- Kvalitetne studije u svom gradu, posvećen nastavni kadar i asistenti iz struke, brojna predavanja gostujućih predavača, praktična nastava, mogućnost ostvarivanja stipendije, kao i saradnja sa drugim fakultetima, institucijama i privrednom u Subotici, samo su neke od prednosti studiranja na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe. O tome možda najbolje svedoči i podatak da su brojni naši, sada već bivši, studenti nakon završetka studija uspeli da se zaposle u struci na vrlo jakim i dobrim pozicijama, kao i da Fakultet gotovo svakodnevno dobija pozive od Kancelarije za razvoj karijere tražeći da im preporučimo pripravnike - kaže Cvijanović.

Za vreme vanrednog stanja, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe organizovao je nastavu za svoje studente putem virtuelne učionice, kako bi iz svog doma mogli da pohađaju predmete i spremaju se za kolokvijume i ispite. Tekuća godina se polako privodi kraju, ali se planovi za narednu već uveliko "kuju".

- Dobro smo se snašli u ovim novonastalim okolnostima i ovu godinu ćemo završiti putem onlajn nastave, a samo će se ispiti odvijati uživo. Ipak, spremi smo i za nove generacije i nadamo se da će se naredna školska godina odvijati u boljim i srećnijim okolnostima, kada ćemo svi ponovo biti u učionicama - poručuje Cvijanović.

Da bi upisali Pravni fakultet, budući brucoši moraju da imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje u trajanju od četiri godine, kao i da uspešno polože prijemni ispit koji se sastoji od 30 pitanja iz testa Opšte kulture. Nakon što se konkurs otvori, biće poznati tačni datumi polaganja prijemnog ispita i upisa na Fakultet, a do tada je svim zainteresovanim kandidatima omogućeno da popunjavanjem obrasca za pretprijavu do 31. maja obezbede sebi sigurno mesto na odabranom studijskom programu, ostvare popust od 20 odsto i plate školarinu na 12 mesečnih rata.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2823
Povezane teme
pravni fakultet Pravni fakultet za privredu i pravosuđe srđan cvijanović
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.