• Pregleda: 1600

Rupe i rupetine u Leskovačkoj ulici!

Stanovnici Leskovačke ulice u MZ Ker se već duži niz godina bore sa problemom rupa na putu. Neke su male a neke ogromne i duboke. Vozači svakodnevno muku muče sa izbegavanjem rupa, a ponekad je nemoguće izbeći ih sve.

Rupe se krpe svako proleće da bih se do leta ponovo ,,otvorile" na mestu gde je krpljeno.

Zamolila bih sve nadležne da ako je ikako moguće shvate ovo kao ozbiljan problem i uzmu u obzir njegovo rešavanje. Kao predlog iznosim da se ulica proširi (jer je poprilično tesno pri mimoilaženju dva automobila, a da ne spominjemo veća vozila) i ASFALTIRA! a ne da se krpi! Pored kiše, snega i starosti samog puta, propadanju doprinosi i prometnost ulice (ulica vodi do pumpe Europetrol i često ovuda prolaze kamioni i cisterne). 

 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8264 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
Leskovačka ulica nije uvrštena u program rada za 2019. godinu. Potrebno je da se obratite kancelariji vaše mesne zajednice kako bi predmetnu ulicu uvrstila u listu prioriteta na osnovu koje se sastavlja program rada Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje za narednu godinu.

S poštovanjem,
JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

1
Ivo [pre 78 dana i 20 časova] Odgovori
Vi bar imate asfalt Pola Makove (i ostalih naselja) nema
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.