Komentara: 10
Pregleda: 1311

Orezivanje stabala u Ulici braće Radić

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Problemi sa stablima / živicama na javnim površinama
24. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Kao jedan od četiri suvlasnika kuće koji je popravljao proteklih godina krov i očistio oluke prepune lišća pre nedelju dana, kontaktirali smo komšija i ja, on komunalce pre godinu, dve, a ja i Čistoću i zelenilo u vezi orezivanja grana koje nam pune oluke lišćem, te se vremenom prelivaju i vlaže zidove na stoletnoj kući koju održavamo kako možemo, ali se sve svodi na formalizam, obećanja i konstataciju kako Čistoća kreše grane svake 3-4 godine.

Majstori koji privatno orezuju grane traže bar duplo za orezivanje stabala koja su u jurisdikciji Opštine, neki neće ni da prihvate taj posao. Makar da kad  radnici koji orezuju za Opštinu uzmu u obzir činjenicu da ta drva gelegunje, rastu jako brzo i da bolje procene dužinu granja koje seku, kad to čine u tom roku od par godina.

U svakom slučaju hvala Opštini i Čistoći i zelenilu što to radi makar povremeno, a hvala i Vašem sajtu i Pištaljci, što se stvari popravljaju i manje kasne.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.