• Pregleda: 781

Katastofalno stanje ulice Antuna Vrančića

Ulica Antuna Vrancica koja je neasvaltirana dugi niz godina, dobila je u martu 2019-te samo jednim delom ulice tucanik i da naglasim da u tom prvom delu ulice ima i pesacka staza. Za razliku od drugog dela gde nije ni posuta tucanikom a nema ni stazu po kojoj bi ljudi mogli prolaziti od peska ili blata u vremenu kisa ili snega.. da naglasim da u toj ulici dece 8 male dece od toga 3 bebe. Tim ljudima je jako tesko prolaziti svakodnevno kroz takve uslove. U nadi da ce se neko potruditi pod tim pitanjima

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8575 je zatvorena uz sledeći komentar...

Da bi se u ulici Antona Vrančića mogao izgraditi kolovoz i pešačke staze potrebno je da se obratite vašoj Mesnoj zajednici koja će predmetnu ulicu uvrstiti u prve prioritete za realizaciju. Uvidom u plansku dokumentaciju nisu regulisani imovinsko pravni odnosi u pomenutoj ulici.

Sekreterijat za investicije i razvoj

3
Mihalj [pre 144 dana i 2 časa] Odgovori
Nazalost, takvih ulica je Subotica prepuna. Cim se zamakne malo dalje od centra, mogu se videti takve ulice, a cak i koje su asfaltirane, siroke su samo za jedan red vozila, tako da je mimoilazenje nemoguce. To je definitivno problem u svim perifernim mesnim zajednicama.
Opalac [pre 143 dana i 23 časa] Odgovori
asFalt
Jaca [pre 143 dana i 3 časa] Odgovori
Ima više dece u toj ulici i sramota je što je to jedina ulica zajedno sa ulicom Ernei Kiša koje nisu asfaltirane, a odmah posle škole. Da se zna ulica od našeg gradonačelnika je treća posle ovih i ona je naravno sređena još pre petnaestak godina sa svom infrastrukturom. To ti je politika. Nije ni čudo kako svi čim uđu u politiku odmah se srede: prelepe kuće, automobili, putovanja, zaposle decu na carinu ili na neka druga odlična radna mesta sa platama od 5 i više nula na računu svakog meseca... Divna nam je vlast koja gleda samo sebe i svoj dzep...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.