• Pregleda: 4998

Katastar - telefon, ažurnost itd.

Četiri dana bezuspešno zovem Katastar, po nekoliko puta dnevno. Naravno, niko se ne javlja na telefon u toku radnog vremena. Da ne govorim o tome da mi predmet stoji 3 meseca kod njih i da se još uvek ništa nije rešilo po tom pitanju. Nekada pre štrajka i kada bi mi se neko javio, bolje da se ne javi zbog načina razgovora sa strankama. Sada je slučaj takav da se uopšte ne javljaju.

Da li je Katastar još uvek u štrajku??

Nadam se da će neko od rukovodioca ovo pročitati. 

4
neko [pre 66 dana i 7 časova] Odgovori
Ja bi raspustio ceo katastar i onda zaposlio ljude koji hoce da rade... Slobodno trziste rada, ako vam se ne svidja radno mesto poljubi pa ostavi, a ne da mucite narod nakaceni na drzavne jasle, sramota.... Drzavni Posao serija ali u realnosti
Razr zrz [pre 65 dana i 12 časova] Odgovori
Samo jedno cu reci .... Drzavni posao
filip [pre 64 dana i 1 čas] Odgovori
jedna reč, katastrofa, kao i cela država, samo bežati odavde
žužana [pre 57 dana i 8 časova] Odgovori
Od decembra 2018. godine pokušavam rešiti jednu spornu nekretninu u Novom Sadu. Pola godine ne uspevam , jer je katastar u štrajku, generalnom, tihom, kako god nisu radili. Taman dobijem Rešenje od Suda, ali ne mogu ga sprovesti u katastru.

Bilo bi efikasnije da katastar vrate u nadležnost Suda, kao pre.
Ovako više ne ide.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.