Komentara: 0
Pregleda: 691

Startup: od ideje do stabilnog biznisa

30. novembar 2021. u 18:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Predavač: Mladen Prijić, vlasnik kompanije ConcordSoft i jedan od mentora programa poslovne inkubacije

O predavaču: Učestvovanjem u programu "Najbolja tehnoloska inovacija", Mladen je još kao student, sa svoje nepune 23 godine ušao u preduzetnistvo i sasvim nesvesno učestvovao u pokretanju prvog starupa, koji je okončan neuspesno. Po okončanju studija, put ga je odveo u SAD, gde je pri Centru za materijale visoke tehnologije Univerziteta u Novom Meksiku radio na razvoju startupa baziranog na veštačkoj inteligenciji. Poslednjih šest godina je gradeći firmu ConcordSoft ucestvovao u realizaciji niza inovacionih ideja širom sveta koje su doživele svoju produkcionu fazu i danas predstavljaju uspešne biznise odrzive na trzistu. Radom sa ljudima koji imaju veliko iskustvo u pokretanju novih biznisa od samo početka, stiče neophodno znanje prekopotrebnog za održavanje i razvoj sopstvenog biznisa.

Startup: od ideje do stabilnog biznisa

O predavanju: Veliki je put od trenutka dobijanja ideje do momenta kada možete sa sigurnošću reći da je vaša ideja postala stabilan biznis. Koji su koraci koji se moraju obaviti? Koliko je vremena potrebno? Koji su izazovi sa kojima cete morati da se suočite? To su pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovor.

Sva predavanja će se organizovati u sali 301 na adresi Adolfa Singera12a.

Prijave za navedena predavanja su besplatna. Broj mesta je ograničen.

Prijave za navedene termine predavanja možete poslati kao i do sada putem SMS-a na broj 0642403609 ili putem e-mail-a na adrese risc.efsu@gmail.com ili info@unapredise.com

U prijavi navesti naziv predavanja za koja ste zainteresovani, Vaše ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu.

Startup: od ideje do stabilnog biznisa
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.