Predavanje: Preko studentske organizacije do zaposlenja

Ekonomski fakultet

Kolege i koleginice,
pozivamo vas na stručno predavanje gostojućeg predavača Dragana Dulića (DELHAIZE SERBIA) koji je jedan od osnivača Ce Mar-a (2001.godine). Tema osim studentskog aktiviranja i iskustva koja se nose iz njih u daljoj karijeri i poslovnom životu, podrazumeva i temu LEADERSHIP U KORPORACIJAMA u kojoj će nam gospodin Dulić približiti upravljanje timom i upravljanje inovacijama u korporaciji.

Očekujemo vas u što većem broju, kako bi zajedno saslušali ovo veoma korisno predavanja koje vam može ukazati na pozitivnu stranu studentskog aktivizma.

PROFIL PREDAVAČA:
Dragan Dulić rođen je 19.03.1978. u Subotici, 2005. diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici na smeru za marketing. Posle 2000. godine bio je član rukovodstva Saveza studenata, Generalni sekretar JASEF-a ( Jugslovenska asocijacija ekonomskih fakulteta), i jedan od osnivača i predsednik studentske organizacije CeMar.
Profesionalnu karijeru započeo je 2004. godine kao brend menadžer u kompaniji Si&Si Group u Subotici, gde je radio kao vođa marketing tima za brendove Gorki List, V Vodka i OR likeri, kao i na projektu uvođenja brenda « VODA VODA » na srpsko tržište. Polovinom 2006. prelazi u kompaniju Metro Cash&Carry, gde je radio kao poslovođa /direktor u prodajnim centrima u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Subotici, a od 2011. kao Viši rukovodilac operative zadužen za celu mrežu prodajnih objekata u Srbiji.
Od avgusta 2016. Pridružio se kompaniji Delhaize Serbia (Maxi, Tempo, Shop&Go) , na poziciji Direktor Veleprodaje i Internet prodaje.

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.