Kiš teatar: Predstava: Ljubav

Kiš teatar: Predstava “Ljubav”

 

U utorak, 18. juna 2019. godine, sa početkom u 19.30, u Dečjem pozorištu Subotica mladi glumci Kiš teatra na srpskom jeziku odigraće predstavu „Ljubav“ po tekstu i u režiji Vladimira Grbića, voditelja ove pozorišne radionice u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš".

Ulaz je slobodan.

Predstava „Ljubav“ se bavi odnosom prema ovoj dosta širokoj temi, posmatrajući je kroz najrazličitije kontekste - porodične, prijateljske i muško-ženske odnose. Kroz odrastanje nam se menjaju prioriteti, a samim tim i svest o poimanju ljubavi. Likovi upadaju u dilemu prema ovome nekad veoma apstraktnom pojmu i nedostižnom idealu, zbog čega imaju potrebu da komuniciraju sa publikom i traže odgovore. Svaki od glumaca će prikazati kako izgleda određeni životni period, od rođenja do smrti, i kako izgledaju naša očekivanja kada je u pitanju - ljubav. Predstava pruža istovremeno i poseban muzički doživljaj, jer svaki od glumaca pravi muziku u okviru zadate scenske teme.

Igraju: Ana Piuković, Nemanja Dimić, Aleksandra Jurčak, Oliver Nagel, Ivana Stuparević, Vladan Grbić, Željana Rudić, Dragana Golić, Nevena Marković, Katarina Matković, Manojle Tomović i Pavle Panić.

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.