SHOPPIng weekend - 1. rođendan

DA LI STE SPREMNI ZA PRVI ROĐENDAN SHOPPI RETAIL PARKA I NEVEROVATNI SHOPPING VIKEND 17, 18, I 19. MARTA?

Spremite se za nabolje rođendanske cene 17, 18 i 19. marta u Shoppi Retail Parku, jer vas očekuju tri dana nezaboravne kupovine uz odlične popuste.

Ovo je prava prilika da obnovite svoj gardarober i pripremite se za predstojeću sezonu, jer će vam poznati internacionalni i regionalni brendovi omogućiti rođendanske popuste, koji će ići do neverovatnih 50 odsto.

Pored samih popusta očekuje vas i sjajan SHOPPI zabavni program. Rođendansku proslavu začiniće Shoppi fashion police, klovn Bob i njegov pomoćnik Mono, kao i šarmantna Madame with LED.

Čekamo vas 17, 18 i 19. marta na rođendanskom vikendu porodične kupovine i zabave!

0
LALALA [pre 434 dana i 19 časova] Odgovori
Ni posle godinu dana menadzer Shoppia nije naucio kako treba da radi...Ljudima u Subotici je potreban koncert,potrebno je desavanje ne jednom u godini vec vise puta,deci je potrebno igralisete,a ne ona glupost u cosku Legend-a sto on naziva igralistem...Koja Madame with LED i Klovab Bob sa pomocnikom? Bolje da se potrudi da ljudi u Subotici prvenstveno saznaju od kad do kad radi Shoppi i gde se nalazi,jer reklame na Panon televiziji vise ni baba moja ne gleda.
Ema [pre 434 dana i 8 časova] Odgovori
El neko dolazi od pevača
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.