Komentara: 0
Pregleda: 883

Predavanje: Okolnosti koje stvaraju preduzetnika i životna sredina kao poslovni model

16. decembar 2021. u 18:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Marko Rokvić, preduzetnik i osnivač kompanije Green Group

O predavaču: Marko je ekspert za upravljanje otpadom i životnu sredinu, sa iskustvom u prikupljanju, sortiranju, reciklaži/tretiranju, kao i izvozu i uvozu otpada. Organizovao i implementirao sisteme upravljanja otpadom u industriji i opštinama. Veruje da je upravljanje otpadom najdirektniji način da unapredimo životnu sredinu i da upravljanje otpadom treba da bude pristupačno i dostupno svima kojima je potrebno.

O predavanju: Na ovom predavanju Marko će govoriti o svom preduzetničkom iskustvu, kao i okolnostima koje su ga navele da napusti posao i pokrene sopstveni. Drugi deo predavanja je posvećen životnoj sredini, i na koji način je povezano očuvanje životne sredine sa ekonomskim uspehom i razvojem preduzetništva.


Sva predavanja će se organizovati u sali 301 na adresi Adolfa Singera12a.

Prijave za navedena predavanja su besplatna. Broj mesta je ograničen.

Prijave za navedene termine predavanja možete poslati kao i do sada putem SMS-a na broj 0642403609 ili putem e-mail-a na adrese risc.efsu@gmail.com ili info@unapredise.com. U prijavi navesti naziv predavanja za koja ste zainteresovani, Vaše ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu.

Predavanje: Okolnosti koje stvaraju preduzetnika i životna sredina kao poslovni model
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.