Komentara: 0
Pregleda: 944

Startup: razvoj i potencijalne prepreke tokom rasta

14. decembar 2021. u 18:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Predavač: Mladen Prijić, vlasnik kompanije ConcordSoft i jedan od mentora programa poslovne inkubacije

O predavaču: Učestvovanjem u programu "Najbolja tehnoloska inovacija", Mladen je još kao student, sa svoje nepune 23 godine ušao u preduzetnistvo i sasvim nesvesno učestvovao u pokretanju prvog starupa, koji je okončan neuspesno. Po okončanju studija, put ga je odveo u SAD, gde je pri Centru za materijale visoke tehnologije Univerziteta u Novom Meksiku radio na razvoju startupa baziranog na veštačkoj inteligenciji. Poslednjih šest godina je gradeći firmu ConcordSoft ucestvovao u realizaciji niza inovacionih ideja širom sveta koje su doživele svoju produkcionu fazu i danas predstavljaju uspešne biznise odrzive na trzistu. Radom sa ljudima koji imaju veliko iskustvo u pokretanju novih biznisa od samo početka, stiče neophodno znanje prekopotrebnog za održavanje i razvoj sopstvenog biznisa.

Startup: razvoj i potencijalne prepreke tokom rasta

O predavanju: Nakon prvih, malih uspešnih koraka, sledi ubrzanje i razvoj u velikim koracima. U početku stvari deluju relativno jednostavno i jasno. Odluke možete da donesete sami. Svaki uspeh i dalji razvoj ce dodatno komplikovati vođenje biznisa, i sto budete brže rasli, to će stvari biti sve komplikovanije. Stvari postaju nejasnije, odluke više ne možete samostalno da donosite a one moraju da budu ispravne i brze.

Startup: razvoj i potencijalne prepreke tokom rasta
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.