Koncert grupe "Asseo Quintet" (Pariska noć u Subotici)

Koncert grupe "Asseo Quintet", koju čine francuski umetnici i pravi virtuozi na svojim instrumentima, Daniel Asseo, Guillaume Juhel, Matteo Gallus, Fedor Ruškuc i Ana Stayer, održaće se 13. januara u Velikoj većnici, s početkom u 19 časova.

Virtuozne teme i intenzivne improvizacije dve gitare, violine i kontrabasa doneće autentični zvuk džez manuša i parisku atmoferu u Suboticu 13. januara. Na koncertu će biti izvedene kompozicije Đanga Rajnharta, ali i autorska dela u nešto modernijem stilu, sa primesama istočnjačkog zvuka.

Ulaznice za koncert po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u Vinoteci "Zvonko Bogdan" (Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242).

11.01.2019. - 20:10h / Karte za koncert su rasprodate, organizator se zahvaljuje svima na interesovanju, svi kapaciteti su popunjeni.

0
city woman [pre 18 dana i 18 časova] Odgovori
Mogli bi već napraviti neku normalnu koncertnu dvoranu gde mogu da dođu svi ljunitelji muzike a ne samo 200 ljudi u gradsku kuću.
Mile [pre 16 dana i 12 časova]
Bolje da ne prave vise nista po gradu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.