Komentara: 0
Pregleda: 722

Predavanje: Žene u biznisu

08. decembar 2021. u 18:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Predavač: Indira Popadić, poslovni konsultant i mentor

O predavaču: Indira je poslovni konsultant, doktor je tehničkih nauka – smer inženjerski menadžment. Uz formalno obrazovanje dugi niz godina se edukujuje i usavršava na ličnom i profesionalnom planu. Sertifikovani je interni i eksterni auditor za ISO 9001:2015 QMS – Sistem menadžmenta kvalitetom. Autor je priručnika za unapređenje poslovanja i govornica je na velikom broju poslovnih konferencija u zemlji i regionu. Ekspert je za razvoj strategije prodaje i vođenje prodajnih timova – počev od definisanja prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja njihovog brenda.

O predavanju: Drage moje, ako se još niste pokrenule u pravcu svojih želja i snova, ako stojite u mestu i čekate da se nešto samo promeni – imam odličan predlog za vas! Pozivam vas na jednu magičnu i vrlo korisnu radionicu koja vam može promeniti život na bolje. Šta kažete da se zajedno pokrenemo ka toj željenoj promeni? Hajde da testiramo, hajde da letimo! ŽIVOT JE SAM PO SEBI NAJVEĆI POKLON! Vreme je da uzmete život u svoje ruke i kreirate život kakav želite.


Sva predavanja će se organizovati u sali 301 na adresi Adolfa Singera12a.

Prijave za navedena predavanja su besplatna. Broj mesta je ograničen.

Prijave za navedene termine predavanja možete poslati kao i do sada putem SMS-a na broj 0642403609 ili putem e-mail-a na adrese risc.efsu@gmail.com ili info@unapredise.com. U prijavi navesti naziv predavanja za koja ste zainteresovani, Vaše ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu.

Predavanje: Žene u biznisu
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.