Komentara: 0
Pregleda: 203

Film: Odred otpisanih - Nova misija

05. avgust 2021. u 20:15 časova
Bioskop "Abazija" Više detalja

ODRED OTPISANIH - NOVA MISIJA

Džejms Gan donosi nastavak superherojske pustolovine Warner Bros. Picturesa, u kojoj se nalaze najveći negativci u postavi DC sveta.

 • Originalni naslov: The Suicide Squad
 • Dužina trajanja filma: 132 min
 • Država/Godina: USA/2021
 • Žanr: akcija, avantura
 • Glumci: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney
 • Režiser: James Gunn

Dobrodošli u pakao - a.k.a. Bel Rejv, zatvor sa najvišom stopom smrtnosti u SAD-u gde se drže najgori supernegativci koji će učiniti sve da izađu - čak će se pridružii supertajnoj, supermračnoj misiji. Današnji ko preživi, pričaće zadatak je okupiti Bloodsporta, Peacemakera, Captaina Boomeranga, Ratcatchera 2, Savanta, King Sharka, Blackguarda, Javelin i svima omiljenu Harley Quinn, naoružati ih i baciti (doslovno) na udaljeno, neprijateljsko ostrvo Korto Malteze. i kao i do sada, jedan njihov pogrešan potez i mrtvi su (bilo od ruku svojih protivnika, saigrača ili Waller).

https://www.youtube.com/watch?v=buAvGqmpzn0

 

*****

Bioskop Abazija ima najsavremeniji sistem ventilacije i potpune rekuperacije vazduha u bioskopskoj sali za vreme projekcija filmova. Tokom jednog sata celokupna zapremina vazduha u sali se potpuno izmeni dva puta. Vazduh iz prostorije koji sadrži različite nečistoće, aerosoli, mirise, vlagu i manjak kiseonika izbacuje se napolje, a čist spoljnji vazduh ulazi u salu. I tako 3 puta tokom jedne projekcije filma prosečne dužine od 90 minuta.⁣⁣

Ovakvim načinom ventilacije bioskop Abazija je mnogo bezbednije mesto od tržnih centara ili drugih prostorija i sala koje imaju zatvoren sistem ventilacije.

Film: Odred otpisanih - Nova misija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.