Komentara: 0
Pregleda: 157

Animirani film: Svemirski basket - Novo nasleđe

05. avgust 2021. u 15:45 časova
Bioskop "Abazija" Više detalja

SVEMIRSKI BASKET: NOVO NASLEĐE

 • IZVORNO IME: Space Jam: A New Legacy
 • REDITELJ: Malcolm D. Lee
 • ŽANR: igrano - animirana avantura
 • ULOGE: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green
 • TRAJANJE FILMA: 117 min
 • GODINA: 2021
 • DRŽAVA: SAD

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

youtube.com/watch?v=_jYDIzXm-L4

*****

Bioskop Abazija ima najsavremeniji sistem ventilacije i potpune rekuperacije vazduha u bioskopskoj sali za vreme projekcija filmova. Tokom jednog sata celokupna zapremina vazduha u sali se potpuno izmeni dva puta. Vazduh iz prostorije koji sadrži različite nečistoće, aerosoli, mirise, vlagu i manjak kiseonika izbacuje se napolje, a čist spoljnji vazduh ulazi u salu. I tako 3 puta tokom jedne projekcije filma prosečne dužine od 90 minuta.⁣⁣

Ovakvim načinom ventilacije bioskop Abazija je mnogo bezbednije mesto od tržnih centara ili drugih prostorija i sala koje imaju zatvoren sistem ventilacije.

Animirani film: Svemirski basket - Novo nasleđe
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.