Komentara: 0
Pregleda: 879

Predavanje: Prodaja kao profesija

01. decembar 2021. u 18:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Predavač: Bojan Božović, poslovni konsultant i preduzetnik, osnivač „uNAPREDi SE“, i jedan od mentora programa poslovne inkubacije.

O predavaču: Bojan je preduzetnik i trener koji od svojih ranih 20ih godina razvija različite vidove poslovanja. Upravljao je sa više firmi i rukovodio sa više projekata i sektora unutar firmi (prodajna odeljenja, HR, customer care itd.) Godine 2009. dobio je titulu prodavca godine u čuvenoj Studio Moderni. Bojan zastupa proaktivni pristup radu u svim segmentima posla. Poseduje preko 13 godina iskustva u prodaji, regrutaciji i selekciji kao i obučavanju i vođenju ljudi različitih profila. Kao predavač gostovao je širom naše zemlje ali i u Sloveniji i Hrvatskoj. Danas, izmedju ostalog, uspešno rukovodi projektom “Unapredi se” i ujedno svojim timom profesionalnih prodavaca.

O predavanju: Reč “prodavac” na našim prostorima još uvek ima pretežno negativnu konotaciju, i to većim delom iz opravdanih razloga, ali ako malo bolje razmislimo, zaključićemo da je manje više sve oko nas prodaja i da nam je upravo prodaja često neophodna za uspeh u poslu, bez obzira na to čime se bavimo. Na ovom predavanju imaćete prilike da se upoznate sa prodajom možda i prvi put u životu ali iz onog pravog ugla i ujedno da unapredite svoje prodajne rezultate.


Sva predavanja će se organizovati u sali 301 na adresi Adolfa Singera12a.

Prijave za navedena predavanja su besplatna. Broj mesta je ograničen.

Prijave za navedene termine predavanja možete poslati kao i do sada putem SMS-a na broj 0642403609 ili putem e-mail-a na adrese risc.efsu@gmail.com ili info@unapredise.com. U prijavi navesti naziv predavanja za koja ste zainteresovani, Vaše ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu.

Predavanje: Prodaja kao profesija
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.