Komentara: 0
Pregleda: 3221

Završni turnir seniorske vaterpolo lige za vikend na SRC "Prozivka"

19.08.2016. u 12:47h
Izvor: Subotica.com
Na bazenu Sportsko-rekreativnog centra "Prozivka" u subotu i nedelju održaće se završni turnir Druge lige Srbije za seniore u kojem će domaćin VK "Spartak-Prozivka" pokušati da izbori plasman u viši rang takmičenja.
Završni turnir seniorske vaterpolo lige za vikend na SRC "Prozivka"

Mečevi se igraju u večernjim časovima. U subotu se sastaju Spartak-Prozivka i Radnički (18h) i Goč - Jezero (20h). U nedelju su na programu mečevi za šampiona Druge lige (20h) a pre toga će se odrigrati utakmica za 3. mesto (18h). Ekipe koje se budu borile u finalu direktno će se planirati u viši rang takmičenja - Prvu B ligu Srbije.

Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" poziva sve ljubitelje vaterpola da dođu za vikend na bazen SRC "Prozivka" i pruže podršku domaćoj ekipi kako bi izborili jedan od najvažnijih ovosezonskih ciljeva. "Prozivčani" su u osam mečeva zabeležili 7 pobeda i samo jedan poraz i ubedljivo završili ligaški deo na prvom mestu.

Ulaz je besplatan.

Nadamo se da će domaća ekipa ostvariti plasman u finale i tamo zabeležiti pobedu, što će biti lepa uvertira pred vaterpolo meč finala Olimpijskih igara (23h) u kojem će Srbija pokušati da savlada aktuelnog šampiona Hrvatsku i time osvoji istorijsko zlato.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3221
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.