Komentara: 0
Pregleda: 4891

Završen IV teniski humanitarni turnir "Goodwill 2014"

22.09.2014. u 15:03h
Izvor: Subotica.com
Na terenima TK „Palić“ na Paliću u nedelju je završen 4. Goodwill teniski humanitarni turnir na kome su dva dana se takmičili i družili lekari i farmaceuti iz cele Srbije. Na turniru je učestvovalo 100 lekara i farmaceuta.
Završen IV teniski humanitarni  turnir "Goodwill 2014"

Ovaj humanitarni turnir je u zvaničnom kalendaru Teniskog saveza Srbije i prvenstveno je rekrativnog karaktera. Tvorac ovog turnira je Zoltan Tamaš, nekada bio teniser, a kasnije i teniski trener, danas direktor Goodwill apoteka iz Subotice.

Kotizacija za učešće na turniru je bila 2.000 dinara što je svaki učesnik trebao da uplati. Deo od kotizacija biće preusmeren u neki humanitarni fond, a ove godine odlučeno je da ode u fond za poplavljena područja Srbije.

U muškom singlu do 35 prvo mesto je osvojio Dragan Ladičorbić koji je osvojio tablet Lenovo, dok je drugo mesto osvojio Aleksanadar Vojinović.

U muškom singlu do 50 pobednik je Đorđe Vujošević koji je kao nagradu dobio sedmodnevni aranžman na Kopaoniku za dve osobe, dok je drugo mesto osvojio Dejan Vranješ iz Novog Sada.

U disciplini ženski singl 50+ pobednica je Ljubinka Vučković koja dobila pehar i poklone sponzora Legend iz Subotice, kao i vaučer za sedmodnevni aranžman na Kopaoniku. U disciplini ženski singl do 50 pobedila je Slađana Gligorić koja je dobila lenovo mobilni telefon.

U muškom singlu 50+ prvo mesto je osvojio Laza Račić iz Sombora koji je nagrađen sedmodnevnim aranžmanom na Kopaoniku za dve osobe, kao i drugim nagradama sponzora. Drugo mesto je osvojio Vladislav Marković iz Niša, koji je kao nagradu dobio dijagnostičku vagu.

MVP u ženskoj kategoriji je bila Ljubinka Vučković, a kod muških tu laskavu titulu je osvojio Laza Racić.

Završen IV teniski humanitarni  turnir "Goodwill 2014"

Andor Kiš zamenik direktora u kompaniji Goodwill nam je rekao da na turnir pozivaju ljude koji vole da igraju tenis, dok ranijih godina je dolazio mnogo više onih koji su bili kao posmatrači.

- "Od naredne godine ovaj turnir će prerasti u međunarodni na kome će učestvovati teniseri lekari i farmaceuti iz susednih zemalja" - izjavio je je Andor Kiš.

Izvor: Subotica.com

IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan)

IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (drugi dan)
Pogledaj ostale fotografije

IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan)

IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4891

Povezana vest

Povezane teme

teniski turnir palić

teniski turnir

tenis klub palić

teniski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.