Komentara: 2
Pregleda: 12601

"Zajednički ples" subotičkih maturanata

23.05.2016. u 16:58h
Izvor: Subotica.com
Manifestacijom "Zajednički ples" subotički maturanti će sutra obeležiti završetak školske godine. Organizator manifestacije, koja će ove godine drugi put biti održana u našem gradu, je Kancelarija za mlade u saradnji sa Akivom direktora srednjih škola.
"Zajednički ples" subotičkih maturanata

Četvorosatni program će na Trgu slobode početi od 18 časova, izvođenjem valcera i modernog plesa, nakon čega će uslediti prezentacije, filmovi i muzički deo kojim će biti predstavljene sve subotičke srednje škole.

- Cilj manifestacije je da se mladim ljudima ponudi prostor da oni sami kreiraju sadržaje koji su im zanimljivi, pa tako obeleže završetak svog srednjoškolskog obrazovanja - kaže koordinatorka Kancelarije za mlade, Dejana Baltes.

"Zajednički ples" subotičkih maturanata

Pesmom u izvođenju školskog hora prvi će se predstaviti đaci Srednje škole „Žarko Zrenjanin“, a nakon njih desetominutnom tačkom zumba plesa i đaci Školskog centra „Dositej Obradović“. Maturanti Hemijsko-tehnološke škole će održati modnu reviju, bend Ekonomske škole će izvesti tri numere, dok će đaci Medicinske škole prikazati film. Muzički talenat će u polučasovnom programu predstaviti učenici Muzičke škole, a nakon njih nastup će imati i đaci Tehničke škole „Ivan Sarić“, Politehničke i Gimnazije „Svetozar Marković“.

- Znamo da će i ove godine naši maturanti defilovati ulicama grada uz pratnju trubača i svoje okupljanje završiti na gradskom trgu kod Plave fotane. U saradnji sa Kancelarijom za mlade želeli smo da osmislimo još jedan način obeležavanja kraja školske godine i drago mi je da ovu manifestaciju održavamo drugi put. Ove godine ćemo ponuditi mnogo bogatiji program zato pozivam sve da nam se priključe - kaže predsednik Aktiva direktora, Iso Planić.

U povezanoj vesti i fotoalbumu možete videti kako je "Zajednički ples" izgledao prethodne godine.

Izvor: Subotica.com
Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata Zajednički ples subotičkih maturanata
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 12601

Povezane vesti

Povezane teme

iso planić

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

dejana baltes

ples maturanata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.