Komentara: 0
Pregleda: 4398

Sutra finale Letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

30.06.2016. u 12:09h
Izvor: Subotica.com
Pobedama u jučerašnjim mečevima ekipe Prologisa i SK "Milenijum" obezbedile su sebi plasman u veliko finale koje je na programu sutra (petak) od 20,30 časova, a pre toga će se odigrati meč za treće mesto.
Sutra finale Letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

Ostalo je da se odigraju još dva meča tradicionalnog Letnjeg turnira u malom  fudbalu koji se petu godinu u nizu igra na terenu u SRC "Prvomajska". Dvanaest ekipa borilo se u grupnoj fazi za plasman u četvrtfinale, a posle deset dana takmičenjasutra ćemo saznati ko će ove godine podići trofej i osvojiti novčanu nagradu od 100.000 dinara koliko pripada šampionu, odnosno 30 za drugoplasirani i 20 za ekipu koja osvoji treće mesto.

Sinoć su odigrani polufinalni mečevi. U prvom meču Prologis je savladao ekipu "192" sa 4:2, dok je SK "Milenijum" u tvrdoj ztakmici bio bolji od Extra corn-a "minimalcem" 1:0. U finalu koje je na programu sutra od 20,30 časov sastaće se Prologis i SK "Milenijum", a sat vremena ranije (19,30h) za treće mesto boriće se se Extra corn i 192.

Po završetku finala održaće se ceremonija podele pehara i nagradnih čekova za prve tri ekipe turnira. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4398
Povezane teme

prvomajska

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.