Komentara: 43
Pregleda: 49026
Foto

Subotica dobija moderan tržni centar

29.11.2015. u 04:00h
Izvor: Subotica.com
Radovi na izgradnji tržnog centra "Retail Park Shoppi" privode se kraju i prema planovima trebalo bi da budu završeni do kraja godine, a očekuju se da tržni centar počne sa radom sredinom marta 2016. godine.
Subotica dobija moderan tržni centar

Šoping centar, sa oko deset hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora, nalaziće se na Segedinskom putu, kod „Agrocentra“. Prema planu, radovi na izgradnji trebalo bi da budu završeni do kraja godine, a tržni centar bi počeo sa radom tokom marta 2016. godine. Izvođač radova je kompanija SMB iz Subotice.

Ovo je značajna investicija za Suboticu, vredna je 10 miliona evra i u početnoj fazi otvoriće 250 novih radnih mesta.

Retail Park će sadržati izuzetno raznovrsnu ponudu koja uključuje modne brendove, uređenje doma, ponudu najsavremenije tehnike i tehnologije, kao i ponudu zabavnih sadržaja.

Subotica dobija moderan tržni centar

"Shoppi" će ugostiti preko 20 internacionalnih i domaćih brendova kao što su H&M, New Yorker, Tom Tailor, Đak Sports, Studio Moderna, Office Shoes, Avenija Caffe,  Pilot Toys,  Menda, Laguna, Benu, Sportina Multibrend, DM, Panter, Deichmann, Sport Vision, Takko, Diopta i Foody. Sve prodavnice imaće direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za 300 vozila.

Subotica dobija moderan tržni centar

U nastavku možete pogledati albume sa fotografijama na dan polaganja kamena temeljca za izgradnju tržnog centra "Retail Park Shoppi, koji su položili gradonačelnik Jene Maglai i Tomas Viladsen, predstavnik kompanije "MPC Properties", kao i dokle se stiglo sa izgradnjom tržnog centra na današnji dan.

Izvor: Subotica.com

Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova

Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova
Pogledaj ostale fotografije

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 43
Pregleda: 49026

Povezane vesti

Povezane teme

smb gradnja

tržni centar

retail park shoppi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.