Komentara: 2
Pregleda: 6121

Stabilna isporuka gasa, besplatan priključak na mrežu od 1. marta

13.01.2017. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
Niske temperature u proteklom period su izazvale povećanu potrošnju prirodnog gasa. IZ JKP "Suboticagas" tvrde da je distributivna gasna mreža i pored toga stabilna a isporuka prirodnog gasa se obavlja u kontinuitetu.
Stabilna isporuka gasa, besplatan priključak na mrežu od 1. marta

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, u 2016. godini nastavljena je izgradnja besplatnih priključaka za domaćinstva i zahvaljujući tome u prošloj godini izgrađeno je 205 priključaka. Broj novopriključenih poslovnih potrošača je bio 20, što je značajno povećanje u odnosu na zadnje tri godine, a na šta je najviše uticala akcija besplatnog priključenja za domaćinstva, kao i niža cena prirodnog gasa.

U 2016 godini je izgrađen gasovod do Palića takozvanom obilaznicom, i već u istoj godini priključeno je 6 novih korisnika. Imajući u vidu da je akcija besplatnog priključenja domaćinstava na gasnu mrežu naišla na dobar odaziv kod korisnika, akcija će se nastaviti od 1. marta 2017. godine kada će Suboticagas ponovo primati zahteve građana.

JKP “Suboticagas” se zahvaljuje svim potrošačima koji redovno izmiruju svoje obaveze. Zahvaljujući savesnim potrošačima, naplata potraživanja iznosi više od 90%.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 6121

Povezane vesti

Povezane teme

gasovod

suboticagas

priključenje na gasovodnu mrežu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.