Komentara: 3
Pregleda: 4503

Sportska dešavanja za vikend

22.03.2014. u 08:59h
Izvor: Subotica.com
Na subotičkim terenima danas i sutra igraju se fudbal, košarka i rukomet, a u Hali sportova se održava i tradicionalni, 15. po redu, Super ENPI Kup za karatiste.
Sportska dešavanja za vikend

Stoni tenis: Spartak gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine (subota, 14h)

Stonoteniseri Spartaka u nastavku Super lige, u okviru 15. kola gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine. Subotičani trenutno zauzimaju petu poziciju sa identičnim odnosnom od sedam pobeda i sedam poraza. Meč se igra od 14 časova.

Fudbal (M): Spartak dočekuje Jagodinu (subota, 14:30h, Gradski stadion)

Fudbaleri Spartaka u okviru 20. kola JSL dočekuju ekipu Jagodine. U prolećnom delu prvenstva igrači Spartaka još nisu ostvarili pobedu i prava prilika pred duele sa Vojvodinom u Kupu je upravo na domaćem terenu. Utakmica se igra danas (subota) na Gradskom stadionu sa početkom od 14:30h. Cene karata za ovu utakmicu su 300 za zapadnu tribinu i 250 dinara za istočnu.

Fudbal (M): Bačka 1901 gostuje u Temerinu ekipi Sloge (subota, 14:30h)

U nastavku Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke 1901 gostuju u Temerinu ekipi Sloge. Subotički fudbaleri pobedom su započeli prolećni deo prvenstva i trenutno zauzimaju devetu poziciju sa 22 osvojena boda.

Fudbal (Ž): Spartak gostuje u Kruševcu ekipi Napretka (subota, 14:30h)

Fudbalerke Spartaka počinju prolećni deo šampionata u kojem brane titulu šampiona i trenutno se nalaze na željenoj poziciji, daleko iznad svih sa maksimalna 33 boda, na samo 3 kola do kraja šampionata.

U 12. kolu igračice Spartaka gostuju u Kruševcu drugoplasiranoj ekipi Napretka, osokoljene visokom pobedom u osmini finala Kupa Srbije Subotičanke su maksimalno motivisane da zabeleže 12. uzastopnu pobedu protiv dobro znanog protivnika. Meč se igra danas (subota) u Kruševcu, sa početkom u 14:30h.

Košarka (M): Spartak dočekuje ekipu Šapca (subota, 17h, Hala sportova)

U okviru 21. kola Druge lige za košarkaše, ekipa Spartaka na domaćem terenu u Hali sportova dočekuje ekipu Šapca. Košarkaši Spartaka trenutno se nalaze na drugom mestu, odmah iza ekipe Jagodine sa 34 osvojena boda, a to je pozicija koja vodi u Prvu ligu Srbije. Utakmica se igra danas od 17 časova u Hali sportova, a ulaz je besplatan.

Rukomet (M): Spartak dočekuje Železničar (subota, 19:30h, Hala sportova)

U 21. kolu Super lige za rukometaše ekipa Spartak Vojputa dočekuju niški Železničar. Ekipa Branislava Zeljkovića spremna je za još jedan težak i neizvestan meč. Novim prvenstvenim bodovima bili bi bliži ulasku u plej of. Gosti iz Niša trenutno dele prvo mesto na tabeli sa ekipom Metaloplastike sa 28 osvojenih bodova, dok je Spartak trenutno na četvrtom mestu sa 26 bodova. Podrška sa tribina i u ovom meču puno bi značila subotičkoj ekipi da ostvare željeni cilj. Meč se igra u Hali sportova danas (subota) od 19:30h, a ulaz je besplatan.

Karate: 15. Super ENPI Kup (nedelja, 9h, Hala sportova)

Karate klub "Enpi" u nedelju 23. marta po 15. put organizuje super Enpi Kup. Iz godine u godinu sve je više zemalja koji su bili učesnici jednog ovakvog sportskog događaja, a i ove godine očekuje se rekordan broj takmičara. Takmičenje se održava u subotičkoj Hali sportova sa početkom u 9 časova (ceremonija otvaranja), a ulaz je besplatan.

Fudbal (M): Palić dočekuje Jagodinu ekipu Novog Sada (nedelja, 14:30h, SRC "Janko Pejanović")

Fudbaleri Palića na domaćem terenu dočekuju sastav Novog Sada. Palićani su u prvom kolu prolećnog dela poraženi na gostovanju u Somboru od ekipe Radničkog minimalnim rezultatom 1:0. Trenutno se nalaze na 12. mestu sa 16 osvojenih bodova. Utakmica se igra u nedelju od 14:30 na SRC "Janko Pejanović" (Palić), a ulaz je besplatan.

#SPORT INFO#

Fudbalski klub "Subotica", trenutni lider na tabeli Područne lige, saopštio je da će ubuduće svoje mečeve kao domaćin igrati nedeljom od 10 časova, na terenu Sportskog centra "Nikola Tesla" (bivši Severov teren). Mečevima 12. kola nastavlja se i takmičenje u okviru Gradske lige, a kompletan raspored pogledajte ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4503

Povezana vest

Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

hala sportova

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

stoni tenis

košarkaški klub spartak

košarka

gradski stadion

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

stonoteniserski klub spartak

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

stonoteniski savez subotica

gradska fudbalska liga

fudbalski klub subotica

sportska nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.