Komentara: 9
Pregleda: 3202

Remi rukometaša Spartaka i Partizana na startu plejofa

26.03.2016. u 19:09h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka i Partizana podelili su danas bodove u 1. kolu plejofa. Meč u subotičkoj hali sportova završen je bez pobednika 24:24. Bio je to duel sa dva prilično različita poluvremena u kojem je ekipa Branislava Zeljkovića kontrolisala meč prvih 25 minuta, a zatim je meč u potpunosti otišao u neizvesnost.
Remi rukometaša Spartaka i Partizana na startu plejofa

Odlično su domaći počeli meč, poveli golovima Ljubojevića, Županjca i Čačića otišli na na 3:0 i prednost stečenu u prvih 5 minuta "putari" su čuvali do poslednjih 5 minuta prog dela kada su gosti počeli da hvataju priključak i na petnaestominutnu pauzu otišli su poravnanjem 12:12.

Drugi deo meča protekao je u apsolutno izjendačenoj igri oba tima. Posle anuliranja zaostatka poveli su gosti preko Živkovića, ali vrlo brzo Županjac i tada sve do kraja ekipe su se smenjivale u vođstvu i praktično igralo se gol za gol. U samu završnicu Spartak je ušao sa prednošću od +2 (24:22) ali gosti su bili uporni i zasluženo došli do novog poravnanja i boda na startu plejofa.

Spartak - Partizan 24:24 (12:12)

U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Čupić sa šest uspešnih realizacija, pratio ga je Županjac sa pet, Lojaničić je psotigao 4 pogotka, tri puta su se upisali Đekić i Ljubojević, Distol je stao na broju dva, dok mladi talentovani Rakocija danas nije imao šutersko veče i svoj golgeterski učinak je sveo na jedan pogodak. Kod gostiju najubedljiviji je bio Živkovića koji je deset puta bio siguran i time postigao skoro 50% golova svoje ekipe.

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu. Meč se igra za 7 dana (subota, 19 časova), a pre toga će "putari" u sredu odigrati revanš susret četvrtfinala Kupa Srbije protiv Obilića.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 3202

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

subotička hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.