Komentara: 1
Pregleda: 5047

Regata "Palićka jedra" za vikend na Paliću

08.07.2016. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" sa Palića organizuje za vikend (9-10. jul) tradicionalu regatu "Palićka jedra", četvrtu u nizu, odnosno 3. Reful Kup.
Regata "Palićka jedra" za vikend na Paliću

Regatno polje biće postavljeno u blizini turističkog dela Palićkog jezera, a regatni odbor, kao i takmičari biće smešteni kod Sokolskog doma u blizini Veslačkog kluba "Spartak".

Regata je raspisana za klase: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial i Laser Standard, Finn i 470. Najavljeno je učešće preko 40 takmičara iz 7 klubova sa teritorije Srbije.

Na spisku klubova koji će učestvovati na ovoj regati pored domaćeg JK "Reful" nalaze se i „Vojvodina“ (Novi Sad), AJK (Beograd), „Palilula“ (Beograd), „Gemax“ (Beograd), „Zemun“ (Zemun), „Metalac“ (Smederevo) i „Palić“ (Palić).

Start prve trke je predviđen u subotu u 12 časova, a zatvaranje manifestacije za nedelju u 16 časova. JK "Reful" poziva građane da posete Palićko jezero tokom predstojećeg vikenda i uživaju u ovoj atraktivnoj manifestaciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5047

Povezana vest

Povezane teme

regata palić

jedriličarski klub reful

reful kup

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.