Komentara: 30
Pregleda: 5735

Rasprodate obe autorske večeri Đorđa Balaševića na Letnjoj pozornici

21.08.2014. u 17:13h
Izvor: Subotica.com
Autorsko veče Đorđa Balaševića, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, biće održano u petak 22. i subotu 23. avgusta 2014. godine na Letnjoj pozornici na Paliću sa počekom u 21 čas. Na osnovu očekivanog interesovanja publike, organizatori sa zadovoljstvom saopštavaju da je kapacitet Letnje pozornice popunjen za obe večeri i da dodatnih ulaznica neće biti u prodaji pred nastup.
Rasprodate obe autorske večeri Đorđa Balaševića na Letnjoj pozornici

Autentična forma autorske večeri Đorđa Balaševića je jedinstven muzičko-scenski nastup predstavljanja knjige "Kalendar mog detinjstva".

Posetiocima će ulaz Letnje pozornice biti otvoren obe večeri od 19,30 časova.

U prostor Letnje pozornice nije dozvoljen unos stvari koje mogu povrediti drugu osobu, staklene ambalaže, hrane i pića, dok se mogu uneti jastuci i ćebad koje će publici omogućiti komfornije praćenje nastupa.

Organizatori posebno naglašavaju, da u skladu sa zaštitom autorskih prava, kao i potrebe da se program realizuje u kamernom,intimnom ambijentu, da nije dozvoljeno audio-vizuelno snimanje i fotografisanje nastupa profesionalnom opremom, mobilnim telefonima i drugim uređajima. U slučaju nepoštovanja navedenih normi posetiocu neće biti omogućeno praćenje programa.

U odnosu na vremenske prilike, vlasnici karata će najmanje dva sata pre zakazanih nastupa na sajtovima subotica.com, yueco.rs i eventim.rs imati zvaničnu informaciju o eventualnom odlaganju nastupa ukoliko bude vremenskih nepogoda.

Izvor: Subotica.com
Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 5735

Povezane vesti

Povezana dešavanja

Povezane teme

đorđe balašević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.