Komentara: 1
Pregleda: 1896

Radovi na magistralnom toplovodu teku po planu

02.07.2014. u 20:41h
Izvor: RTV Yueco
U toku su radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada. Ova faza radova trajaće dve nedelje, a radi se o rekonstrukciji toplovodne mreže i zameni cevi.
Radovi na magistralnom toplovodu teku po planu

Rekonstruisaće se toplovodna mreža na trasi dužine od 11 kilometara. Reč je o programu "Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji – faza IV", a investicija staje 2 miliona evra.

Poboljšanim sistemom daljinskog grejanja u Toplani će biti unapređeni tehnički kapaciteti, smanjenja emisija štetnih gasova i biće efikasnije korišćenje energije.

Izvor: RTV Yueco
Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda u centru grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1896
Povezane teme

toplana subotica

toplovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.