Komentara: 4
Pregleda: 9873
Foto

Privrednici iz Rusije u poseti Subotici

22.09.2016. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
U sklopu posete našoj zemlji, delegacija privrednika iz Čeljabinske oblasti u Ruskoj federaciji posetila je danas Regionalnu privrednu komoru Subotica.
Privrednici iz Rusije u poseti Subotici

Posle posete delegacije iz Penzenske oblasti, Trgovinsko predstavništvo Ruske Federacije u Beogradu i Privredna komora Srbije organizovali su novu posetu ruskih privrednika, čiji je cilj jačanje i inteziviranje privredne saradnje dve države.

Predstavnici Čeljabinske oblasti i privrednici regiona koji pokriva RPK (severna Bačka i Potisje) razgovarali su o saradnji u oblasti poljoprivrede i turizma.

- Specifičnosti privrede i privredne strukture Srbije, sa jedne strane, i Čeljabinske oblasti, tj. Uralskog regiona, sa druge, veoma su komplementarne i verujem da može da dođe do veoma dobre saradnje u oblasti mašinogradnje, metaloprerađivačke industrije i poljoprivrede - rekao je Andrej Petrovič Vorobjov, rukovodilac međunarodnih i regionalnih projekata Čeljabinske oblasti. - Ovo je druga naša poseta u proteklih godinu i po dana i drago mi je što je prva dala konkretne rezultate, na čijoj se realizaciji radi na obe strane. Nadam se da će tako biti i ovoga puta.

Privrednici iz Rusije u poseti Subotici

Poseta ruskih privrednika Srbiji bila je veoma produktivna, a primera radi, razgovori u Novom Sadu, u Privrednoj komori Vojvodine juče nisu završeni, već će biti nastavljeni i danas.

- Sklopljeni su kontakti i u turističkoj oblasti, sa predstavnicima turističkih organizacija, kao i sa predstavnicima zdravstvenih ustanova, odnosni medicinskog turizma. U Beogradu je bila i direktorka Specijalne bolnice iz Soko Banje – dodala je Ninoslava Vujinović, savetnica u Privrednoj komori Srbije.

Izvor: Subotica.com
Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija Poseta delegacije privrednika Čeljabinske oblasti, Ruska Federacija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 9873

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

privredna komora

regionalna privredna komora

rusija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.