Komentara: 13
Pregleda: 22274

Poginule dve osobe na motoru u Malom Iđošu

21.09.2014. u 17:48h > 22.09.2014. u 10:42h
Izvor: Kurir
Andraš Joža (24) i Adel Kerekeš (20) iz Feketića celu noć proveli s društvom u diskoteci u Malom Iđošu, a po povratku kući doživeli fatalnu nesreću.
Poginule dve osobe na motoru u Malom Iđošu

Andraš Joža (24) i Adel Kerekeš (20), oboje iz Feketića, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Malom Iđošu. Oni su nastradali kad su motorom marke „honda“ izleteli u krivini i zakucali se u zid kuće u Bačkoj ulici. Tragedija se dogodila juče u 3.45. Jožin prijatelj koji je došao na mesto nesreće odmah nakon udesa još ne može da poveruje da je izgubio druga.

- Do pola dva smo bili zajedno. Otišao sam kući i oko četiri sata su me zvali da mi kažu za tragediju. Kad sam stigao, nisam mogao da verujem. Oboje su ležali na zemlji. Andraš je bio ispred motora, a Adel pored. On je odmah preminuo, a ona je još neko vreme bila živa, ali je preminula dok je stigla Hitna - kaže mladić koji nije želeo da mu pominjemo ime.

Prema njegovim rečima, na mestu nesreće bili su i Andraševi roditelji.

- Nisu prestajali da plaču. Kad su Andraševog oca pitali šta će s motorom, rekao je: „Nosite ga gde hoćete, samo ne blizu kuće“ - kaže prijatelj nastradalog mladića. Dragan Pešić, vlasnik diskoteke „Semafor“, u kojoj su mladić i devojka bili pre tragedije, kaže da je oboje poznavao.

Poginule dve osobe na motoru u Malom Iđošu

Andraš je motor kupio prošle godine... „Honda“ kojom su imali nesreću

- Žao mi je i jednog i drugog, to su bila divna deca. Kad su odlazili pozdravili smo se. Koliko sam ih razumeo, iz diskoteke su otišli na svadbu koja je bila nedaleko odavde. Verovatno su tamo proveli neko vreme, a onda su krenuli kući u Feketić. Međutim, na raskrsnici su udarili u kuću - priča u neverici Pešić, i dodaje da je Andraš dugo vozio motore.

Saopštenje PU Subotica: U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila rano jutros, oko 3.45 časova u Malom Iđošu, poginule su dve osobe. Upravlјajući motociklom ''honda'', vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, udarivši u zid kuće. Na licu mesta, povredama su podlegli, vozač A.J. (1990) i putnik na motociklu A.K. (1994), oboje iz Feketića. Uviđaj su izvršili, tužilac nadležnog tužilaštva i pripadnici Odelјenja saobraćajne policije Policijske uprave Subotica.

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 22274
Povezane teme

saobraćajna nesreća

mali iđoš

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.