Komentara: 1
Pregleda: 8583

Počinje škola klizanja za najmlađe

05.12.2016. u 14:19h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna školica klizanja počinje u sredu, 7. decembra, a organizuje je osmu godinu za redom Hokej klub "Spartak". Mesečna članarina iznosi 2.000 din, a za decu su obezbeđeni klizaljke i štitnici.
Počinje škola klizanja za najmlađe

Kao i prethodnih sezona školica klizanja će se održavati svaki radni dan (ponedeljak - petak) u dva termina, od 9 do 10 časova i od 16 do 17 časova na Gradskom klizalištu u Subotici. Cena mesečne članarine iznosi 2.000 dinara po detetu, a drugo dete ima popust 50%.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je četiri godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke HK "Spartak" je obezbedio klizaljke. Za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i laktove.

Kroz školicu klizanja HK "Spartak" prošao je veliki broj naših najmlađih sugrađana i svima ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće veliki broj dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili računara.

Za više informacija pozovite 552-017 ili 064/14-65-787.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 8583

Povezana vest

Povezane teme

klizalište subotica

hokej klub spartak

klizanje

gradsko klizalište

klizališna sezona

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.