Komentara: 0
Pregleda: 2111

Počinje plejof za odbojkašice - Spartak večeras dočekuje MD iz Zrenjanina

16.03.2016. u 09:23h
Izvor: TV Subotica
Ligaški deo ŽOK "Spartak" je završio na 4. poziciji i na osnovu plasmana u četvrtfinalu dočekuje zrenjaninski MD. Prvi od potencijalna tri meča igra se večeras u subotičkoj Hali sportova, naredni tri dana kasnije, a ukoliko dođe i do trećeg Spartak će imati prednost domaćeg terena.
Počinje plejof za odbojkašice - Spartak večeras dočekuje MD iz Zrenjanina

Odbojkašice Spartaka ugostiće večeras od 19 časova ekipu MD iz Zrenjanina u prvom meču četvrtfinala Super lige Srbije, tzv. plejofu. Ove dve ekipe snage su odmerile predhodnog vikenda u Hali sportova, kada su plave golubice nakon velike borbe trijumfovale u u pet setova sa 3:2.

Zrenjaninke su se na poslednjem susretu pokazale kao izuzetno ozbiljan protivnik koje predvode odlični korektori Sekulić i Stojković. Sa druge strane terena, plave golubice imaju u svojim redovima igračice koje učestvuju u završnici prvenstva poslednjih godina, i upravo iskustvo i prednost domaćeg terena daju za pravo Spartaku ulogu favorita.

Pored ove dve ekipe u četvrtfinale parove čine: Vizura – Crvena zvezda, Jedinstvo – Dinamo i TENT – Železničar. Drugi meč između Spartaka i MD na programu je u subotu 19. marta a četvrtfinalna serija se igra na dve pobede. Spartak kao bolje plasirana ekipa na kraju ligaškog dela ima prednost domaćeg terena.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2111

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.