Komentara: 3
Pregleda: 6142

Počinje borba za polufinale Nоvogodišnjeg turnira u malom fudbalu

30.12.2016. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu. Osam ekipa danas će se boriiti za prolaz u polufinale, a iz faze u fazu gledamo sve kvalitetniji fudbal i neizvesnije mečeve. Finale je 15. januara.
Počinje borba za polufinale Nоvogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Pre 7 dana odigrani su mečevi osmine finala 44. izdanja Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. U narednoj fazi našli su Arena, Sicilija, Kuća zdravlja, Česma invest, Lampone Meridijan Real impex, Bečki valcer 2, Kraljevina Srbija i Vila "Vesta" Leteći Holanđanin.

Najefikasniji meč viđen je u prvoj utakmici osmine finala u kojem je ekipa Lampone Meridijan Realimpex sa 9:0 savaldala Došlov company. Najviše neizvesnosti viđeno je u duelima Česma investa i Crvenke, odnosno Sicilije i Spremo ciglane. U meču u kojem je Crvenka vodila sa 1:0 do poslednjeg minuta, usledio je magičan preokret Česma investa koji im je i obezbedio prolaz u narednu fazu. Slično je bilo i u duelu Sicilije i Spremo ciglane, gde je Sicilija postigla pobedonosni pogodak u poslednjih 60 sekundi meča.

Van konkurencije za osvajanje pehara biće i Prologis za koji je, između ostalih, igrao i zlatni olimpijac Davor Štefanek.

Mečevi osmine finala završeni su sledećim rezultatima: Lampone Meridijan Realimpex - Došlov company 9:0, Arena - Gentlemen's club 6:1, Kuća zdravlja - Agrarpromet 4:1, Vila "Vesta" Leteći Holanđanin - Prosklad 1:0, Ladno pivo - Bečki valcer 2 1:2, Česma invest - Crvenka 2:1, Kraljevina Srbija Jelen salaš - Prologis 2:0 i Sicilija - Spremo ciglana 3:2

Četvrfinalni mečevi igraće se danas (petak) od 16 do 20 časova, igraće se na svakih 60 minuta, a sastaće se, od 16 časova Arena - Sicilija, zatim slede mečevi Lampone Meridijan Real impex - Bečki valcer 2 (17h), Kuća zdravlja - Česma invest (18h) i kao poslednji meč ove faze duel Kraljevina Srbija - Vila "Vesta" Leteći Holanđanin (19h).

Po rečima Branislava Kapora, organizatora turnira ispred JKP "Stadion", očekuje nas izuzetno kvalitetna završnica jer su se očekivano tamo našle ekipe koje svojim kvalitetom to apsolutno zaslužuju. Mnogo kvalitetnih mladih ali i iskusnijih igrača, tehničara, individualaca koji igraju atraktivan fudbal - prava su pozivnica za ljubitelje igre na petoparcu.

Turnir organizuju JKP "Stadion" u saradnji sa Gradom Suboticom i Sportskim savezom Subotice. Svi mečevi igraju se u subotičkoj hali sportova. Ulaznica za celodnevni program iznosi 100 dinara.

Polufinale se igra 8. januara (nedelja), dok će veliko finale, kao i meč za treće mesto biti odigrani 15. januara. Pobednika turnira očekuje novčana nagrada u iznosu od 400.000 dinara, medalje i prelazni pehar.

Najbolja ekipa 43. novogodišnjeg turnira je bila Kuća zdravlja koja je u finalu nadigrala Real impeks Šeki enterijere, dok je u utakmici za treće mesto jasimpeks u penal lutriji bio uspešniji od Kraljevine Srbije. Najbolji golman i najkorisniji igrač takođe su bili članovi šampionske ekipe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 6142

Povezana vest

Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.