Komentara: 2
Pregleda: 7282

Plan subvencionisanja kamata za kredite privrednika

10.11.2015. u 17:27h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Grad Subotica namerava da subvencioniše kamate za kredite kod privrednika putem saradnje sa Garancijskim fondom Vojvodine, izjavio je član Gradskog veća zadužen za privredu Nebojša Daraboš.
Plan subvencionisanja kamata za kredite privrednika

Daraboš je u izjavi Tanjugu rekao da su uslovi za to stvoreni kroz usvajanje Odluke o unapređenju opšteg okvira za privređivanje na teritoriji grada, koja će se naći na sednici Skupštine grada zakazanoj za četvrtak.

Usvajanje ove odluke, po njegovim rečima, stvara institucionalni okvir za pokretanje Fonda za razvoj privrede, gde će već ove godine biti opredeljeno 10 miliona dinara namenjenih za subvencionisanje kamata za kredite kod privrednika preko garancijskog fonda Vojvodine.

"Oni su u julu otvorili liniju koja podrazumeva davanje garancija i za kredite koji se daju privredi, ne samo poljoprivredi i ženskom preduzetništvu. Mi smo morali čekati da se ta linija otvori", rekao je Daraboš Tanjugu.

Garancijski fond Vojvodine i Grad Subotica su još ranije ove godine uspostavili saradnju namenjenu subvencionisanju kamata za poljoprivredne kredite.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 7282

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

krediti

nebojša daraboš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.