Komentara: 1
Pregleda: 4224

Odbojkašice Spartaka pobedile Dinamo iz Pančeva

21.12.2013. u 10:45h
Izvor: Wiener Städtische liga
ŽOK "Spartak" pobedio je sinoć Dinamo iz Pančeva, po drugi put ove sezone, ovaj put u tri seta, ali znatno teže nego što to konačni rezultat pokazuje. Spartak je stigao do svoje osme pobede koja će dodatno učvrstiti njihovu poziciju u vodećem kvartetu posle 11. kola.
Odbojkašice Spartaka pobedile Dinamo iz Pančeva

U prvom periodu izabranice Damira Petkovića su najviše zahvaljujući sjajnom servisu napravila, a potom i održale razliku do kraja – 25:19. Znatno teže bilo je u drugom setu. Dinamo je bio potpuno ravnopravan rival, a malo je nedostajalo da gošće dođu do izjednačenja – 25:23.

Čini se da su domaće tada rešile i pitanje pobednika, s obzirom da su u trećem periodu podgile nivo svoje igre. To je rezultiralo novim trijumfom, veoma značajnim za izabranice Damira Petkovića.

NIS Spartak – Dinamo 3:0 (25:19, 25:23, 25:18)

Hala „Dudova šuma“. Gledalaca: 200. Sudije: Aleksandra Balandžić i Anđelko Popović. Trajanje meča: 74 minuta.

NIS SPARTAK: Vukoja, Memišević (libero), Cvetićanin, Sredić, Vujčin, Antanasijević, Medić, Mitrović, T. Matić, Radakov, Oluić, D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.

DINAMO: Ašćerić, Petrov (libero), Živković, Sekulić, Vladisavljev (libero), Marković, Simić, Cvijović, Božić, Đurić, Marković, Janković. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4224

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.