Komentara: 7
Pregleda: 2648

Odbojkašice Crvene zvezde i po drugi put uspešne u Subotici (2:3)

13.04.2015. u 23:10h > 23:24
Izvor: Subotica.com
Plavo-bele iz Subotice poklekle su i drugi put na domaćem terenu i dozvolili Crvenoj zvezdi da sa velikom prednošću otputuje na svoj teren i biće im dovoljna još jedna pobeda za prolaz u finale plejofa. Naredni meč igra se u sredu u hali "Šumice".
Odbojkašice Crvene zvezde i po drugi put uspešne u Subotici (2:3)

Odbojkašice Spartaka pretrpele su i drugi poraz na domaće terenu u borbi za finale plejofa. Ekipa Crvene zvezde večeras je još jednom bila uspešnija, ovaj put rezultatom 3:2 i posle ovog meča polufinalna serija se nastavlja u Beogradu.

Polufinalni mečevi se igraju na tri pobede, a ukoliko Spartak napravi čudo u Beogradu i revanšira se za poraze u Subotici, peti meč će se igrati u Subotici. Sledeći meč se igra u sredu od 18 časova u hali "Šumice".

U prvom i trećem setu, Zvezda je brzo napravila prednost koju je do kraja seta kontrolisala i ta dva perioda igre lako rešila u svoju korist. Mnogo zanimljivije bilo je u drugom i četvrtom setu gde je vođena prava bitka sa pregršt prelepih poteza. Sredić i Drpa su vodile NIS Spartak do osvajanja pomenuta dva seta i uvele meč u neizvesni taj brejk.

Velika drama odvijala se u odlučujućem setu u kojem su beograđanke u završnici imale prednost od 13:10, ali tada je Spartak dobio par važnih poena koji su omogućili preokret (14:13) i priliku za meč loptu, ali crveno-bele su bile smirenije, spretnije i srećnije i na razliku dobile i taj peti set.

Spartak - Crvena zvezda 2:3 (13:25, 25:21, 20:25, 25:22, 15:17)

U maloj sali Hale sportova utakmicu je posmatralo oko 500 gledalaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 2648

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.