Komentara: 0
Pregleda: 1667

Odbojkaši Spartaka večeras igraju meč sezone

05.04.2016. u 13:27h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka do kraja prvenstva odigraće još dva meča, a upravo od ovog sledećeg koji se igra večeras u subotičkoj Hali sportova od 19 časova zavisi da li će ići u baraž za popunu Superlige, a protivnik je nezgodna ekipa Smedereva.
Odbojkaši Spartaka večeras igraju meč sezone

Odbojkaše Spartaka večeras očekuje veoma važan meč. U Hali sportova gostuje ekipa Smedereva. Domaći tim želi trijumf za nastavak fenomenalne serije od devet uzastopnih pobeda. Trka za prvo mesto i plasman u Superligu ulazi u foto-finiš, ekipa Jedinstva je lider na tabeli ali je u derbiju kola poražena od Borca koji sada ima dva boda manje, upravo koliko i Spartak koji je trenutno treći.

Subotičani bi eventualnom pobedom protiv Smedereva mogli do prve pozicije kolo pred kraj prvenstva što znači da bi sve bilo odlučeno u poslednjem kolu u direktnom duelu sa Jedinstvom.

Podrška domaće publike u ovom meču je izuzetno važna jer u  Suboticu dolazi jedna ozbiljna ekipa koja je znala više puta da iznenadi bolje plasirane ekipe, dolazi u posebno važnom trenutku i samim time je ulog veći. Ekipa Igora Žakića spremno dočekuje ovaj izazov, ali podrška sa tribine bila bi vetar u leđa.

Subotičani, ukoliko želite da naredne sezone gledate Superligu, najmanje što možete da uradite je da večeras od 19 časova budete u Hali sportova, da dlanovima i grlima date snažnu podršku Spartaku, a momci će sigurno dati svoj maksimum.

Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1667

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.