Komentara: 0
Pregleda: 3606
Foto

Odbojkaši Spartaka poraženi od Crvene zvezde (0:3)

21.11.2013. u 21:17h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkaši Spartaka pretrpeli su i peti uzastopni poraz, 4 prvenstvena i jedan koji ih je izbacio iz konkurencije za osvajanje Kupa Srbije. Poslednji poraz desio se pred domaćom publikom od Crvene zvezde koja je pobedila maksimalnim rezultatom 0:3, po setovima 17:25, 11:25, 16:25.
Odbojkaši Spartaka poraženi od Crvene zvezde (0:3)

Nije bilo iznenađenja pred TV kamerama u Subotici, odbojkaši Crvene zvezde zabeležili su sigurnu pobedu od 3:0 protiv Spartaka. Gosti iz Beograda bili su dominantni u svim elementima igre, lako su pravili serije poena i u ranoj fazi svakog seta praktično pravili nedostižnu prednost.

Spartak je konačno zaigrao kompletan, ali uz dosta dekoncentrisanu igru, pogotovu u fazi bloka i odbrane. Na otvaranju utakmice gosti su dali do znanja da su spremni da se revanširaju Spartaku za prošlosezonski poraz.

Crveno-beli su poveli sa 8:3, posle sjajne kontre Petkovića. Tu prednost Spartak nije mogao da stigne, pogotovo bez dobrog bloka, koji nije uspeo da zaustavi raspoložene napadače Zvezde.

Slično je bilo i u drugom periodu, Zvezda je povela sa 8:4, a nedugo potom serijom koju zaključuje Stoilović bilo je i 18:10 za goste. Golubove je dokrajčio Petković, serijom snažnih servisa – 25:11.

Spartak je nešto bolje počeo treći set, ali kada se činilo da Subotičani mogu da stignu rivala, silovit smeč Petkovića ponovo donosi Zvezdi „plus četiri” (12:8). Greške Spartaka pomogle su rivalu da povede i sa 18:11, pa je već tada praktično bilo sve gotovo.

Spartak – Crvena zvezda 0:3
(17:25, 11:25, 16:25)

Hala sportova „Dudova šuma”. Gledalaca: 900. Sudije: Anđelko Popović (Sremski Karlovci) i Predrag Balandžić (Beograd). Trajanje meča: 66 minuta.

SPARTAK: Crnjanski, Jungić, Janačkov, Vidakov (libero), Janjić, Elezović, Konkolj (libero), Marković, Kecman, Medić, Ilić, Stefanović. Trener: Aleksandar Petrović.

CRVENA ZVEZDA: Okolić, Stoković, Perić, Stoilović, Gmitrović, Koprivica, Milutinović, R. Jovanović, Petković, N. Jovanović, Buculjević, Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda Odbojka (M): Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3606
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.