Komentara: 1
Pregleda: 4305

Od 6. do 12. maja obeležava se Nedelja rađanja

04.05.2015. u 18:12h
Izvor: RTV City
Fondacija mentalne higijene „Expecto“ u okviru projekta „Novi izazovi – trudnoća, porođaj, roditeljstvo“ po četvrti put obeležiće od 6. do 12. maja Nedelju rađanja.
Od 6. do 12. maja obeležava se Nedelja rađanja

U okviru manifestacije koja inače ima svetski karakter, biće organizovana predavanja i razgovori. Prvi u nizu biće predavanje „Ne rađa se samo dete“ psihološkinje, hipnoterapeutkinje i haptoterapeutkinje Andrek Andree koje će biti održano u sredu 6. maja u 16 časova i 30 minuta, na temu rađanja i porođaja.

7. maja biće održano predavanje „Plač izgubljenog ploda u snovima ožalošćenih majki“ savetnice za pomoć ožalošćenima Singer Magdolne koje počinje u 17 časova.

Dan kasnije, 8. maja od 16 časova Balaž Vataščin Emeše, inače fizioterapeutkinja i dula održaće predavanje o lekovitim biljkama koje pružaju potporu tokom trudnoće i porođaja, dok će sat vremena kasnije, u 17 časova farmaceutkinja Banvalđi Helga u okviru predavanja „Prirodna nega“ pričati o mogućnostima nege beba prirodnim supstancama.

9. maja u 11 časova biće održan okrugli sto na temu „Neometan porođaj u Srbiji“, a razgovor će voditi psihoterapeut Jo Horti Livija.

Svi programi su besplatni, biće obezbeđen prevod na srpski jezik, a održavaće se u prostorijama fondacije „Expecto“ na adresi Alekse Šantića br. 27.

Izvor: RTV City
Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja Press: Nedelja rađanja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4305
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.