Komentara: 10
Pregleda: 15159

Novogodišnji vašar "Wintferfest" počinje 5. decembra

29.11.2016. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje tradicionalnog Zimskog vašara "Winterfest" će se održati 5. decembra 2016. godine  u 18 časova na Gradskom trgu.
Novogodišnji vašar "Wintferfest" počinje 5. decembra

Zimski vašar će biti otvoren za posetioce svakoga dana od 9 do 21 čas, u periodu od 5. decembra 2016. godine do 13. januara 2017. godine.

„Winterfest“ zimski vašar organizuje se u cilju očuvanja tradicije izrade narodnih rukotvorina, prezentovanja velikog broja proizvoda retkih i starih zanatlija regiona, uvek iznova zanimljivih umetničkih ručnih radova, promocije široke ponude domaće i organske hrane, bogate ponude različitih vrsta kuvanog vina, kao i gastronomske ponude tradicionalnih jela sa ovdašnjeg područja, a sve u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. 

Na preko 70 prodajnih štandova zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači predstaviće se posetiocima sa svojim umetničkim rukotvorinama, originalnim idejama za poklone, slatkišima i toplim napicima, uz mnoge ponude za decu.

Zimski vašar „Winterfest“ biće propraćen prigodnim kulturno-umetničkim programom u organizaciji Grada Subotice, i kao i prethodnih godina, predstavljaće omiljeno sastajalište kako mlađih, tako i starijih generacija sugrađana i dragih gostiju našeg Grada Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 15159
Povezane teme

winterfest subotica

novogodišnji vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.