Komentara: 5
Pregleda: 4025
Foto

Nedovoljno dobre za 16 najboljih u Evropi - ŽFK "Spartak" završio učešće u Ligi šampiona

17.10.2013. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka nažalost nisu uspele da nadoknade prednost Ruskinja iz prvog meča, iako su Subotičanke povele vrlo rano i time pružile nadu u moguće čudo. Nikolićeva je u '5 minutu dovela Spartak u prednost. a tri minuta pre kraja Rosijanka je izjednačila preko Jakovšinove i postavila konačnih 1:1, u konačnom zbiru 5:3 za Rosijanku.
Nedovoljno dobre za 16 najboljih u Evropi - ŽFK "Spartak" završio učešće u Ligi šampiona

Uvodni minuti meča nagoveštavali su ono što se i očekivalo od ekipe koja je mogla jedino da napada ne bi li napravila neverovatan preokret i prvoklasno iznenađenje pobedom od 0:3 protiv Rosijanke, šampiona Rusije, pete ekipe Evrope po rangu UEFA, ali nažalost to se nije desilo.

Povele su Subotičanke još u '5 minutu meča golom Milene Nikolić i jasno stavile do znanja da nisu došle sa belom zastavom, pa su tako tokom čitavog meča jurišale na gol protivnica, ređale šanse, ali nažalost tokom meča nisu uspele da povise na 0:2 što bi sigurno donelo veliku paniku u redovima domaćih jer velika prednost sa kojom su dočekale šampionke Srbije tada bi bila vrlo ugrožena.

Posle 90 minuta meča rezultat je bio 1:1 pošto je 3 minuta pre kraja regularnog dela izjednačenje donela Jakovšina i postavila konačan rezultat u zbiru 5:3 za ruskog šampiona.

ROSIJANKA: Todua, Akimova (Ananjeva), Dmitrenko, Pertseva, Edmonds, Mašina, Petrova, Skotnjikova, Šljapina (Čolovjaga), Osipova, Njanden (Jakovišin).

SPARTAK: Gardijan, Krstić, Savanović, Slović, Nahi, Falone, Ines, M. Nikolić, Damjanović, Čubrilo, Radanović.

 

Izvor: Subotica.com
Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka") Fudbal: WFC "Rossiyanka"- ŽFK "Spartak" (Foto: WFC "Rossiyanka")
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4025
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.