Komentara: 0
Pregleda: 1376

Nastupi takmičara Biciklističkog kluba "Spartak" u Beogradu i Austriji

18.08.2014. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Predprošlog vikenda juniori Biciklističkog kluba "Spartak" učestvovali su na međunarodnoj trci "Olimpijske nade" u Beogradu, dok je jedan član sa reprezentacijom učestvovao u Austriji na najjačoj evropskoj trci u ovoj kategoriji.
Nastupi takmičara Biciklističkog kluba "Spartak" u Beogradu i Austriji

Na međunarodnoj trci "Olimpijske nade" Milan Dragojević je zauzeo četvrto mesto u prvoj etapi, treće mesto u drugoj etapi što ga je svrstalo na drugo mesto u generalnom plasmanu trke u veoma jakoj međunarodnoj konkurenciji. Dario Nimčević je na istoj trci zauzeo 24. mesto.

Junior BK "Spartak" Dimitrije Žarković Đolai kao član reprezentacije Srbije učestvovao je u Austriji na najačoj trci u Evropi za ovu kategoriju. Na ovoj trci učestvovali su takmičari iz 16 država, 23 ekipe i ukupno 140 takmičara.

Trka je imala pet etapa gde je Dimitrije zauzeo 45. mesto u generalnom plasmanu, a razlog nešto slabijeg plasmana je problem na poslednjoj etapi gde mu se desio tehnički kvar, odnosno lom zadnjeg menjača, na samo 3 kilometra do cilja.

Najbolji plasman u etapi Dimitrije je ostvario sa 10. mestom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1376
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.