Komentara: 2
Pregleda: 3290

Najava sportskih dešavanja u narednom periodu

02.08.2014. u 11:14h
Izvor: Subotica.com
Subotički klubovi posle kraće pauze, ali i napornih priprema koje su sproveli neki kolektivi polako hvataju zalet za nove sezone i nova iskušenja koja ih očekuju u narednom periodu. Od sportskih dešavanja koje slede u narednih nedelju dana izdvojili smo sledeće:
Najava sportskih dešavanja u narednom periodu

Pripremna utakmica fudbalera Bačke (subota, 11 časova, Stadion kraj Somborske kapije)

U sklopu priprema za novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina, koja počinje 16. avgusta fudbaleri Bačke 1901 odigrađe danas na svom stadionu još jednu utakmicu u kojoj je glavni cilj uigravanje tima. Protivnik u današnoj pripremnoj utakmici je ekipa Sente. Bačka 1901 prethodnu sezonu završila je na 11. mestu, samo bod više od komšija sa Palića koji su praktično u poslednjim kolima uspeli da obezbede opstanak u trećem nivou fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Generalna proba fudbalera Spartaka pred početak nove sezone

Fudbaleri Spartaka posle obavljenih priprema u Subotici i na Zlatiboru odigraće danas (subota) od 17,30 časova na Gradskom stadionu utakmicu koja će poslužiti kao generalna proba pre početak nove sezone. Današnji protivnik će biti prvoligaš Inđija. Ulaz je besplatan.

Turnir u basketu na terenu MZ "Aleksandrovo" (subota, 17 časova, Aleksandrovo)

Danas sa početkom u 17 časova održaće se treći po redu turnir u basketu (3 na 3) koji organizuju zajednički grupa mladih rekreativaca i MZ "Aleksandrovo". Turnir se održava na betonskom terenu Bratstva i počinje u 17 časova.

Balkansko prvenstvo u odbojci za juniorke (ponedeljak-petak, Hala Sportova)

Od utorka do subote u Hali sportova održava se Balkansko prvenstvo za odbojkašice u kategoriji juniorki, poznatija kao Balkanijada. Na ovom turniru biće prisutno 7 reprezentacija, među kojima će pored Srbije, biti prisutni Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Makedonija, Rumunija i Turska.

Počinje nova sezona u Jelen superligi - Spartak dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca

Za tačno nedelju dana (9. avgusta) počinje nova fudbalska sezona u najelitnijem nacionalnom fudbalskom rangu takmičenja, a Spartak je u prvom kolu domaćin ekipi Radničkog iz Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3290
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fk bačka 1901

gradski stadion

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.