Komentara: 6
Pregleda: 7024

Miloš Biković: "Palićki festival ima kvalitet i tradiciju"

22.07.2014. u 17:28h
Festival evropskog filma Palić je veoma značajan kako za evropsku tako i za srpsku kinematografiju, pre svega zbog njegove tradicije, ali i kvaliteta koji poseduje, istakao je trenutno najpopularniji mladi glumac u Srbiji Miloš Biković.
Miloš Biković: "Palićki festival ima kvalitet i tradiciju"

Ono što je po njemu možda I presudno kod ovog festivala jeste posebna vrsta energije, koja je vezana za mesto održavanja, što predstavlja pravo kulturno bogatstvo.

Na ovom festivalu Biković se predstavio u nemačkom filmu „Veliki“ reditelja Andreasa Hena u okviru programa „Mladi duh evrope“, gde igra ulogu Nikole Radoševića, srpskog kinooperatera u nacističkoj Nemačkoj, a film je inspirisan istinitim događajem.

Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić Konferencija za novinare, FEF Palić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 7024
Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.