Komentara: 1
Pregleda: 3932

Manifestacija "Različiti, a isti" u sredu na Trgu

30.05.2016. u 18:21h
Izvor: Subotica.com
Na gradskom trgu će u sredu, u periodu od 11 do 15 časova, biti održana dvanaesta po redu  manifestacija "Različiti, a isti".
Manifestacija "Različiti, a isti" u sredu na Trgu

U ulozi domaćina ove godine će biti Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“, a manifestaciju će svečano otvoriti državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenad Ivanišević. Pored korisnika Doma „Kolevka“ među 150 učesnika programa biće i đaci OISŠ “Žarko Zrenjanin“, Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović, kao i korisnici Gerontološkog centra.

- U okviru manifestacije biće održan prigodan kulturni program,  kreativne radionice, kao i istoimena prodajna izložba radova đaka i korisnika. Prihod od prodaje eksponata biće iskorišćen za poboljšanje uslova života i rada osoba sa invaliditetom zato pozivam sve sugrađane da nam se priključe i tako podrže naš rad - kaže direktor Doma „Kolevka“, Nenad Kozomora.

Cilj manifestacije „Različiti, a isti“ je da skrene pažnju društvene zajednice na ranjive kategorije stanovništva te da kroz prihvatanje različitosti utiče na prevazilaženje predrasuda prema osobama sa invaliditetom.

Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti" Manifestacija "Različiti, a isti"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3932
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.