Komentara: 2
Pregleda: 7730

Leona Rogić izborila učešće na Velikoj nagradi međunarodne klizačke unije

07.09.2016. u 14:41h
Izvor: Subotica.com
Subotičanka je na izbornom takmičenju bila ubedljivo prva čime je obezbedila direktan plasman na Veliku nagradu međunarodne klizačke unije - ISU Junior Grand Prix.
Leona Rogić izborila učešće na Velikoj nagradi međunarodne klizačke unije

Na izbornom takmičenju Klizačkog saveza Srbije održanom u slovenačkom Celju, Subotičanka Leona Rogić, članica KK "Spartak", osvojila je ubedljivo prvo mesto u umetničkom klizanju na svom debiju u kategoriji juniorki.

Ovim plasmanom Leona je izborila pravo da predstavlja Srbiju na takmičenju "Velika nagrada međunarodne klizačke unije - ISU Junior Grand Prix" koje se održava od 21. do 25. septembra u Ljubljani.

Po rečima Jovana Rogića, oca i trenera mlade Leone, ovo je jedno od najprestižnijih juniorskih takmičenja u umetničkom klizanju na kojem se očekuje učešće 35 takmičarki iz 33 zemlje, među kojima i najbolje juniorke iz Rusije, Amerike, Japana, Kanade, Italije, a Leona će biti i jedna od najmlađih učesnica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 7730

Povezana vest

Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

umetničko klizanje

leona rogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.