Komentara: 3
Pregleda: 5049

Kristian Juhas niže uspehe na teniskim turnirima

25.07.2016. u 17:42h
Izvor: Subotica.com
U poslednjih par meseci mladi teniser subotičkog Spartaka Kristian Juhas imao je vrlo zapažene nastupe, a poslednji je došao u vidu osvajanja međunarodnog turnira za igrače do 16 godina koji je protekle sedmice održan u Nišu, nakon kojeg je i usledio poziv u reprezentaciju Srbije.
Kristian Juhas niže uspehe na teniskim turnirima

Pored osvajanja titule šampiona na juniorskom turniru u Nišu (16-24. jul) Kristian je na prethodnih pet međunarodnih turnira za uzrast igrača do 16 godina osvojio tri 2. mesta i jedno 3. mesto.

Na turniru u Nišu mladi Subotičanin je bio i više nego ubedljiv (u finalu pobedio Nikolu Savića iz Švedske sa 6:1, 6:2), nije čak ni set izgubio, ali iz Kluba ističu da je u ovoj sjajnoj seriji vrlo lepih rezultata ipak najvažniji onaj koji je ostvario u Čakovcu (HRV) na turniru 2. kategorije, gde je zaustavljen u finalu, a da je pre toga izgubio samo dvanaest gemova u pet mečeva.

Kristian Juhas niže uspehe na teniskim turnirima

foto: Teniski savez Srbije

Svi ovi rezultati koji je mladi Juhas ostvario u proteklom periodu nisu bili neprimećeni u Teniskom savetu Srbije pa je tako Subotičanin uvršten u reprezentaciju Srbije koja će nastupiti na Ekipnom prvenstvu Evrope koje se održava u Italiji od 27. do 29. jula.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5049
Povezane teme

teniski turnir

tenis klub spartak

kristijan juhas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.