Komentara: 0
Pregleda: 3713

Kreativna nedelja na Ekonomskom fakultetu

31.05.2016. u 18:01h
Izvor: Subotica.com
Na Ekonomskom fakultetu danas je počela Kreativna nedelja, koja se tradicionalno održava već 15 godina. Kreativna nedelja će trajati do četvrtka, a studenti i ostali građani moći će da se oprobaju u raznim veštinama.
Kreativna nedelja na Ekonomskom fakultetu

Kreativna nedelja, koju organizuje studentska organizacija CeMar (Centar za marketing) počela je postavljanjem „Zida za motivaciju“ i „Zida protiv diskriminacije“ u holu fakulteta, na kome sa jedne strane studenti mogu da zalepe pozitivne misli i poruke, a sa druge sve ono zbog čega je diskriminacija pogubna za društvo.

Centralni dan manifestacije je sutra, kada će najpre biti održana humanitarna radionica dekupaž tehnike, od koje će prilog ići Udruženju „Anima“. Potom slede „team building“ igrice poput pravljenja kule od karata u paru, ali samo pomoću jedne ruke, asocijacije i muzičke opstrukcije, takođe u paru.

U četvrtak na programu je radionica origamija, takmičenje u slaganju Rubikove kocke i za kraj, svirka benda „Građanin Kejn“ u Caffe Studio 24.

- Kao i prethodnih godina očekujemo veliki broj studenata Ekonomskog fakulteta, ali i ostalih fakulteta i viših škola u našem gradu, srednjoškolaca i svih ostalih građana koji žele da se pridruže radionicama i igricama - kaže studentkinja Bojana Ćirić, jedna od organizatora. - Zahvaljujemo se Ekonomskom fakultetu koji nam svake godine izađe u susret, kao i brojnim sponzorima koji su za takmičare pripremili vredne i zanimljive nagrade.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3713
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

cemar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.