Komentara: 9
Pregleda: 6052

Košarka: Iznenađenje u Hali sportova - poslednji pobedio prvog

23.02.2013. u 10:29h
Sinoć u Hali sportova odigran je meč 18. kola Druge košarkaške lige Srbije u kojem su se sastali domaći Spartak i Meridiana iz Novog Sada. Ovo je bio meč prvoplasirane i poslednje plasirane ekipe, a rezultat je bila očekivana pobeda gostiju - međutim čuda se dešavaju i Spartak pravi veliko iznenađenje posle velike borbe i posle produžetaka pobedi favorita sa 95:94.
Košarka: Iznenađenje u Hali sportova - poslednji pobedio prvog

Košarkaški klub "Spartak", nekada slavni prvoligaški div, sada je na pragu ispadanja iz Druge lige Srbije. Trenutno se nalaze na poslednjem mestu i u petak su u okviru 18. kola ugostili lidera na tabeli novosadsku Meridianu.

Da ovaj tim ipak ima perspektivu, što nažalost nisu pokazali svojim rezultatima tokom prethodnih 17 kola, pokazao je sinoć Spartak pošto je uspeo posle produžetka da savlada Meridianu, lidera na tabeli.

Utakmica je bila celim svojim tokom tvrda, a na kraju regularnog dela je bilo, 83:83 (15: 18, 27:24, 20:19, 21:22). U dodatnih pet minuta igre rezultat je bio 12:11, za konačnih, 95:94.

Kod Spartaka Milisavljević je bio nerešiva enigma za gosta sa 40 postignutih poena, a on je i najviše proveo na terenu od ostalih igrača Subotičana sa nepunih 43 minuta igre. Kod Meridiane, Stanojević sa 24 poena je bio najefikasniji igrač ekipe.

Posle ove pobede odnos pobeda i poraza Spartaka je 4:14 i pored velike pobede nad Meridianom nalazi se na začelju tabele sa  osvojena 22 poena.

Košarka: Iznenađenje u Hali sportova - poslednji pobedio prvog

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 6052
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.