Komentara: 0
Pregleda: 11902

Koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona u Subotici

29.06.2016. u 00:32h
Izvor: Subotica.com
U Sax caffeu je za sredu u 21 čas najavljen koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona. Ovaj muzički događaj održava se u okviru Festivala "Glas anđela - Tijana Jurić", koji drugu godinu zaredom organizuje Fondacija Tijana Jurić.
Koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona u Subotici

- Prvobitni plan je bio da se koncert održi 19. juna na terenima SC Bajmok gde smo održali i centralni deo festivala, međutim nestabilno i kišovito vreme nam je pokvarilo planove, zbog čega smo rešili da koncert organizujemo u Subotici, 29. juna. Nadam se da će se sutra na koncertu okupiti veliki broj Subotičana i posetilaca iz okoline i da ćemo još jednom u ovoj godini, kroz jedinstveni festival u zemlji, poslati poruku "kulturom protiv nasilja", rekao je portalu subotica.com osnivač fondacije, Igor Jurić.

Publiku je, uoči koncerta, pozvao i pevač Aleksa Jelić.

- Radujem se koncertu kao i učešću na festivalu i jedva čekam da zajedno sa Tijanom i Markom zabavim publiku u Subotici. Biće to veče puno dobrih pop rock pesama, kako autorskih, tako i stranih, a ujedno će biti i prvi put da Tijana i ja uživo pevamo pesmu „Još jednom“. Nadam se da će prostor biti u potpunosti popunjen i da ćemo sutra svi zajedno uživati u Subotici, rekao je Jelić koji je srpskoj javnosti poznat po pesmama „Beli jablan“, „U tami disko kluba“, „Još uvek lutam“, kao i po učešću u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ kada su svi njegovi talenti za nastup na sceni došli do izražaja.

Tijana Bogićević će te večeri otpevati pesmu „Tražim“ čiji su stihovi ispisani na večnoj kući Tijane Jurić, a zatim i pesmu „Tijanina“ koju je napisao Dušan Alagić.

Ulaz je za sve posetioce besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 11902

Povezano dešavanje

Povezane teme

fondacija tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.